Selasa, 11 Mei 2010

PAKCIK-ROCK FOLLOW YOU TOUR 2010



INI BUKAN CONCERT


ya.. ini adalah kempen..kempen folo folo you. kehkehkeh...

ya.. pakcik akan follow sajjah anda...kehkehkeh...

ya.. ada orang cakap kalau setakat nak follow je,x komen, baek x yah(pendapat masing masing). kehkehkeh

ya.. tapi pakcik ada ideologi sendiri.. kehkehkeh

ya.. pakcik rase kalau lu orang follow pakcik, pakcik akan ada sedikt rasa dihargai..bukankah lu orang pun macam tu? kehkehkeh...

ya..pakcik follow jugak korang walaupun korang x nak follow pakcik, pasal kalau lu orang mencarut, pakcik bole baca...kehkehkeh..

ya.. mungkin pakcik x bole nak baca semua,tapi kalau tajuk lu orang menarik kan pakcik bacalah.. kehkehkeh..

ya.. mungkin pakcik x bole nak komen semua,tapi kalau pakcik ada masa kan pakcik komenlah.. kehkehkeh..

ya.. google reader kan masih boleh  mengscroll ke bawah.. kehkehkeh...

ya.. ada apa? kehkehkeh....

ya.. kalau nak pakcik folo, tingglkan link anda di komen yah.. kehkehkeh...

ya.. ini bukan cerita cendol yah... kehkehkeh..

10 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

kalau lu tak follow wa pakcik wa sentap

ahahahahahahha

pakcik rock berkata...

kehkehkeh.. lu jgan sentap sangat derr..kehkehkhe....

as sahar berkata...

pakcik! lu jgn follow wa rapat sangat! lu mkan asap nanti! asap wa beracun..asap 2T!...lu duduk situ cangkung bebaik sudah!..

syahira ariff berkata...

nie macam program road tour laa nie
hehehe
kreatif laa pacek
berukbeng dah laju ker nak buat tour?
kihkihkihkihkih
XD

Si bual berkata...

Pakcik ni berbual lebih la.

f.A.r.A.h berkata...

wah. nak tabik pakcikrock balik. lenguh dah tangan ni. nampak tak? :D

Aidi-Safuan berkata...

cayalah pakcik! jom kita rock ramai2! :)

HiGHNeSS FiQ berkata...

<<<pakcik-dh following u..hehe jom bt tour kt blog fiq plak..hehe

izyan_5025 berkata...

besh ar pak cik rock! folo milo...

pakcik rock berkata...

as sahar : kehkehkeh... gua folo bawak moto cabuk je kot..kehkehkeh....

syahira ariff : kehkehkeh.. itu beruk masih sembaplah..kehkehkeh...

si bual : kehkehkeh.. ini silaka orang siapa? kehkehkeh....

f.a.r.a.h. : kehkehkeh...apalah..kehkehkeh...

aidi-safuan : rock! yeay yeay!!

highnessfiq : baik!! =)

izyan : kehkehkeh.. dapat minum milo??