Isnin, 3 Mei 2010

BISNES BULAT BULAT

SIAPA HEBAT?

MLM.jpg

MLM = BISNES BULAT BULAT = BBB

pakcik mengalukan korang untuk berdiskusi tetang BBB dengan pakcik. pakcik nak tau BBB mane yang paling suitable tuk pacik dan kawan kawan. dan pakcik ade projek untuk dijalankan dengan BBB ni. hahaha.. kalau lu orang ade kenal sape sape yang mengamal kan BBB ni halo halo la dorang kontak pakcik.selambe pakcik nak info dari dorang. hahaha....tapi ingat, pakcik bukan nak bergaduh pasal BBB sape palin power, palin hebat, cume pakcik nak info sahaja ye.. kalau korang power korang try la influence pakcik join korang.. hahahahaha..

1 ulasan:

Ini ialah Alia Fazlin. berkata...

sila kan sila kan.

http://gugulea.blogspot.com/2010/02/malam-kedua.html

http://gugulea.blogspot.com/2010/02/malam.html


hehe.