Jumaat, 7 Mei 2010

AWEK CUN KANTOI TERKENTOT DALAM EXAM HALL


pakcik ade la sikit pengalaman klakar time exam mase kat u dulu.exam kat dalam hall.. bukan main budak perempuan ni terlepas kentot betol betol sebelah meja pakcik, bole buat dek je... dah lah bau sam haram.. cis... seb bek muka cun, xde la pakcik nak gelakkan die kaw kaw, kalau x, sampai abis waktu die xle konsentret jawab exam..lepas kluar pakcik ngan kawan kawan yang dengar bantai la kaw kaw punye gelak, hahaha.. tapi memang cun la die weh.. cam kajol.. hahahahaha...


ni kawan pakcik pulak, die ade skali tanye tanya awek die mase dalam kete:


"cyg kentot ea?" 
"manade, eleh ntah ntah abg yang kentot?" awek die balas...

cet,x nak mengaku.. padahal ade 2 orang je kat dalam kete tu. die ngan awek die..

ala, lu orang pun mesti penah punye.. kalau tgh jalan dalam kete tu elok2 pasang aircond, tak pasal pasal bukak tingkap kate nak udara segarlah apelah.. cit.. poodah.. padahal kentot. x mau bau satu kete.malu konon konon ... haha..

lu orang tak jujur lah... tgk pakcik, sempoi, kalau ade orang tny pakcik cakap ye, kalau x senyap jelaa.. haha.

tapi logiklah,kalau x tahan terkentot mesti korang buat dek gak kan? ciss...

hipokrit. =)

10 ulasan:

I n n z berkata...

kentot je pun.
slumber je lah.
haha ~

normal what ;p

husnazainal berkata...

hahaha...
aku kalau ngan bf aku..
siap mintak izin nak kentut..haha
tak kisah la..kentut je kan.

dayah aziz berkata...

gile gempak kentot...=p

NHIDAYAT berkata...

okay i sopan! nak kentut pun, i g jauh2, smpi bf i ckap "baby, apsal i x penah dgr u kentut?, kentut ah sekali je"

chait!

- zuriey - berkata...

he3..dah tak tahan..lepas gakla

ika honey bunny berkata...

tumpang kentot.. :)

pakcik rock berkata...

Innz : heheehe... kau ke yang kentot sebla pakcik aritu? hehehe..

husnazainal : kalau pakcik bf kau pakcik x bagi.. hahaha..

dayah aziz : aik.. gempak? haha..

NHIDAYAT : pakcik report kat lu punye bf.. hahahaha... baru die tau lu kaaki kentut! =)

- zuriey - : lu sempoi! hahaha..

ika honey bunny : ayak! mana FEBREEZE!!!!!

Ayue Aishah berkata...

prnah mngalami.... wawawawwawawa.........

cover sudey!

Mashi berkata...

hahaha..terkena kat idung Mashi sendiri..

Tanpa Nama berkata...

makcik bgtau je yang nak kentut....alamak! nak kentut laaaa....terus tutup hidung dn turun screen semua dlm keter :)