Jumaat, 7 Mei 2010

10 SEBAB ORANG KURANG SENANG DENGAN BLOG ANDA

Orang = Pakcik = Sestengah korang. ahahaha.. 
ya! mungkin ada orang yang menyampah sebab dah baca entri yang macam ni lapanjuta kali, tapi sempena hujan tghari tadi,pakcik nak kongsi pendapat siket.pakcik menyampah kurang senang untuk melawat blog lu orang pasal :



1. pakcik pakai berukband(ramai gelar begini) bulan2 bayar rm58 3G kuota yang super lembab.jadi, kalau setakat nak loading lu punya blog je dah dekat setahun, terus pakcik pangkah.. haha..

2. lu punye chatbox sangat susah untuk di tinggalkan pesanan pasal nak carik lu orang punye chatbox pun dah 4tahun patu nak kene register register..chet.. tahun 2020 lah pakcik singgah balik... gurau je beb.. sok sok pakcik singgah chat yea.. =)

3. pakcik nak komen entri lu pun susah... lu try sign off . masuk blog lu balik try komen sendiri tgk, silap silap lu sendiri menyampah... ekekekeke...

4. yang last ni pasal mood pakcik. xde kene mengena dengan lu orang punye blog.. hahaha.. kadang kadang pakcik semangat mahu ber'blogjog'. kadang kadang pening kepala dengan anak buah pakcik yang memekak je.. ekekeke.. takpe.. dorang comel.. nanti pakcik tunjuk gamba dorang... kah kah..

5. ada lagu yang auto play bak kata IKA dan WAWA buat dorang tekezut!!!kah kah kah... pakcik pon kadang kadang terkezut!!! kalau lagu sentimental takpe gak.. ini lagu hardcore..pergghhh.... hehe..


lagi 5 kalau pakcik jumpe untuk diketengahkan pakcik post.. haha.. lu orang memang best =) lagi best kalau bagi komen.. hehe... =P
pakcik lapar cendol..

13 ulasan:

ika honey bunny berkata...

pakcik ade lagi satu belog yg pasang lagu (lagi2 auto). terkejut beruk kadang2 kalau Sound Volume lappy kite time tu tgh dlm keadaan maximum.

Wawa~* berkata...

sabo ye pakcik... sian beruk tu *tibe2... hehe... jgn lupa masukkan dlm list ni... web yg pasang mp3 player yg auto play + xde button STOP! arghhhh

eNaSaN berkata...

nk KomeN..thanks 4 sharIng hehhehe



salam singgaH

Jard The Great berkata...

ahaha... sian... ku bg komen dan polo blog skali.. best tak aku?

pakcik rock berkata...

ika honey bunny / Wawa~* : pakcik terlupa.. xpe pakcik kumpul lagi byk2 point.. nanti pakcik post lagi..yeeehaaaa.. tq pendapat korangg.. amiklah gamba brukband tu buat kenangan.. ekekeke...

eNaSaN : ohh.. tq juga mengomen.. =)

Jard The Great : anda hebat... jika ku polo juga kuhebatkan? haha..

May 7, 2010 9:50 PM

Sya Isya berkata...

glamernye beruk tu..yeah..berukband memang kadang2 hampeh. mp3, memang buat saya cepat2 angkat kaki..

pakcik rock berkata...

ya! pakcik sangat setuju..!!! hehe.

ika honey bunny berkata...

wahh ade name kite lah pakcik hensem. hahaha..

pakcik rock berkata...

cet.. memang pakcik tau dah hensem.. hahaha...

ika honey bunny berkata...

saje je tu saya nk puji and amik hati pakcik sebab saye kan nak ngorat anak pakcik.

pakcik rock berkata...

ah.. pakcik tau kau sengaja berbual begitu..sedang malu malu mengaku lagi pakcik hensem..cit! haha..

Ini ialah Alia Fazlin. berkata...

pakcik.
memang betul pakcik.
aku memang menyampah belog yang ade video banyak2.
lambat nak load.
lagi satu belog yang ade iklan macam belog untuk iklan sahaja.
amat menyampah.
lagi satu belog yang design pening2.
design belog pakcik santek lah.
ape rahsia ?
simply siti kah?

HiGHNeSS FiQ berkata...

salam..
encik pakcik..
1st tyme comment nih..

bleh x singgah ke blog Fiq n comment sket apa yg xbest nye??
hehe

http://highnessfiq.blogspot.com